Salata pescareasca-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata pescareascatrebuie sa o incercati pentru ca este o salata dietetica, gustoasa si usor de preparat.

Ingrediente

    • 450 gr peste
    • 1 ou
    • 10 ml otet
    • 2 rosii
    • 1 lamaie
    • 100 ml ulei
    • 1 lingura mustar
    • 1 salata verde
    • 1 ceapa
    • 2 legaturi patrunjel verde
    • 1 legatura marar
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pestele se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert pe baie de aburi.
  2. Se prepara un sos din mustar, o lingurita de otet, sare si piper. Se fierbe un ou tare, se curata si se zdrobeste cu furculita, apoi se amesteca in sos, adaugand uleiul si jumatate din cantitatea de patrunjel, tocat marunt. Se omogenizeaza, dupa care se adauga salata verde, spalata in mai multe ape si tocata marunt, precum si restul de verdeata, de asemenea fin tocata.
  3. Se oparesc rosiile in apa clocotita, se curata de coaja si de samburi, se taie marunt si se pun peste salata. Deasupra se asaza bucatile de peste, ornate cu feliute de lamaie.

Recomandari

Salate