- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pepenele galben umplut cu fructe este desertul preferat de multi in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
- 1 pepene galben
- 1 strugure
- 2 banane
- 1 kiwi
- 10 nuci
- 10 mieji de fistic
- zahar pudra
- 3-4 linguri cu lichior de cirese
- 150 gr frisca
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
Timp de preparare 1 1/2 ora
- Taiati pepenele in doua parti inegale: un capac si baza pentru umplut.
- Goliti de seminte si umpleti pepenele cu fructele taiate cuburi mici, nuci tocate, fistic maruntit. Turnati peste amestec lichior, amestecati bine, lasati la rece o ora.
- Pentru servit luati cu lingura umplutura, inclusiv miezul pepenelui si serviti in cupe, acoperite cu frisca.