- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata Cezar cu pui rapida poate fi imbunatatita oricand.Prin simpla adaugare a unor crutoane sau a catorva bucati de peste marinat, face dintr-o slata simpla una mai rafinata si mai delicioasa.
Ingrediente
- 1 ou
- 2 linguri ulei de masline
- o lingurita ulei cu aroma de usturoi(optional)
- 2 linguri parmezan ras
- sucul de la 1/2 lamaie
- 1/2 lingurita sare
- salata verde
- 150 gr piept de pui fiert sau la gratar
- piper proaspat macinat
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron amestecati oul fiert taiat felii cu parmezanul ras, zeama de lamaie si putina sare.Se adauga salata verde rupta bucati si pieptul de pui taiat cubulete.Se ametca ingredientele si se baga la rece cat timp se prepara dressingul.
- Pentru dressing se amesteca uleiul de masine cu uleiul cu usturoi, se adauga sare si piper si se toarna peste salata preparata.
- Pentru un gust mereu proaspat, este indicat dressingul sa il adaugati numai in momentul servirii.