- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de conopida cu ceapa este o salata de vara gustoasa pe care merita sa o incercati si dvs!
Ingrediente
- 1 conopida mijlocie
- 2 linguri cu margarina
- 3 linguri cu faina
- 1 ceapa mare alba
- 200 ml supa calda de zarzavat
- sare
- piper macinat
- 3 linguri cu marar tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli conopida, o desfaci buchetele, o fierbi in apa cu sare, care clocoteste, Dupa 15 minute scoti si scurgi conopida.
- Intre timp, pregatesti sosul: inmoi margarina in cratita emailata, adaugi faina, omogenizezi, subtiezi cu supa calda.Adaugi sare si piper, apoi fierbi 10 minute la foc moale, dupa care rastorni sosul alb peste conopida.
- Servesti conopida calda, decorata cu marar tocat, langa crutoane de paine prajita. Ceapa tocata pestisori o amesteci peste conopida fiarta, la inceput, fara sa o calesti sau o calesti usor si o amesteci peste conopida.