- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata din icre de crap este o salata delicioasa care se poate prepara si cu icre sarate de crap.
Ingrediente
- 200 gr icre de crap
- 200 ml ulei
- lamaie
- 1 felie de paine inmuiata in apa si stoarsa bine
- 1 ceapa mica
- masline
Instructiuni de preparare
- Icrele se curata de pielite cu furculita si se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele ca sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se asaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca icrele pana se inrosesc.
- Se ia vasul cu icrele de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat,pana se albesc.
- Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust.
- Se aranjeaza salata in salatiera, se decoreaza si se serveste. Salata de icre se poate pastra in frigider maxim 48 ore.