- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata in straturi cu peste afumat este o salata plina de vitamine si racoritoare.
Ingrediente
- 2-3 morcovi
- 4-5 cartofi
- 2 sfecle rosii
- 4-5 cepe
- 1 macrou afumat
- 200 gr maioneza
- 50 ml otet
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 100 minute
- Fierbi morcovii, cartofii, sfecla si ii dai pe razatoarea mare. Tai ceapa pestisori si o freci cu putina sare, apoi o stropesti cu otet.
- Aranjezi salata pe un platou mai adanc sau intr-un castron de Jena, astfel: stratul I - cartofi rasi presarati cu putina sare, stratul II - ceapa scursa de otet, stratul III - maioneza, stratul IV - pestele afumat curatat de piele si oase si taiat suvite, stratul V - sfecla rasa, stratul VI - maio¬neza, stratul VII - ceapa, stratul VIII - morcovul ras, stratul IX - cartofi, stratul X - maioneza.
- Decorezi cu morcov si sfecla rosie si o servesti.