Salata in straturi cu peste afumat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata in straturi cu peste afumat este o salata plina de vitamine si racoritoare.

Ingrediente

    • 2-3 morcovi
    • 4-5 cartofi
    • 2 sfecle rosii
    • 4-5 cepe
    • 1 macrou afumat
    • 200 gr maioneza
    • 50 ml otet
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 3 portii

Timp de preparare 100 minute

  1. Fierbi morcovii, cartofii, sfecla si ii dai pe razatoarea mare. Tai ceapa pestisori si o freci cu putina sare, apoi o stropesti cu otet.
  2. Aranjezi salata pe un platou mai adanc sau intr-un castron de Jena, astfel: stratul I - cartofi rasi presarati cu putina sare, stratul II - ceapa scursa de otet, stratul III - maioneza, stratul IV - pestele afumat curatat de piele si oase si taiat suvite, stratul V - sfecla rasa, stratul VI - maio¬neza, stratul VII - ceapa, stratul VIII - morcovul ras, stratul IX - cartofi, stratul X - maioneza.
  3. Decorezi cu morcov si sfecla rosie si o servesti.

Recomandari

Salate