Sos de urda

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de urda este un sos rapid si gustos, perfect pentru pastele fainoase.

Ingrediente

    • 500 gr urda
    • 200 gr costita afumata
    • 100 gr unt
    • 1 kg rosii
    • sare
    • nucsoara

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 30 minute

  1. Caliti usor costita afumata, taiata felii subtiri, in tigaie fara grasime si scoateti produsul pe o farfurie dupa 5-6 minute.
  2. Curatati rosiile, taiati-le felii subtiri, puneti-le in tigaie cu unt si  lasati sa fiarba 15 minute. Adaugati urda faramitata, sare si praf de nucsoara, omogenizati si amestecati feliile de costita.
  3. Serviti sosul cald, cu paste fierte.

Recomandari

Sosuri