Sos din ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul din ceapa este un sos aromat, foarte gustos si usor de preparat, de nelipsit la carnea de vita.

Ingrediente

    • 600 ml supa de oase
    • 100 ml ulei
    • 100 gr faina
    • 600 gr ceapa
    • 2 linguri zahar
    • 2 linguri otet
    • 1 lingura sare

Instructiuni de preparare

  1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei impreuna cu faina dizolvata in 100 ml de apa rece. Se adauga in supa de oase si se fierb impreuna.
  2. Cand ceapa este fiarta se adauga otet, zahar si sare si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
  3. Sosul din ceapa se serveste cald, la rasolul de vita si pasare.

Recomandari

Sosuri