Bors din maruntaie de pasare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul din maruntaie de pasare trebuie sa il incercati si dvs deoarece este satios, aromat si apetisant!

Ingrediente

    • aripile, pipota, ficatul, inima, spatele si gatul de la 2 pasari
    • 1 ceapa
    • 2 ardei
    • 2 rosii
    • 2 morcovi
    • orez
    • sare
    • 1 litru de  bors
    • 1 ou
    • leustean tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli maruntaiele, le pui in vas curat, cu peretii inalti, acoperi cu apa rece si clocotesti 2-3 minute . Arunci apa, speli carnea, umpli vasul pe trei sferturi cu apa rece si fierbi acoperit 30 de minute.
  2. Adaugi ceapa, ardeii, morcovii si rosiile taiate fideluta, continui sa fierbi la foc mic, sarezi si
    acresti cu bors fiert si spumuit. (Rosiile puse in supa odata cu zarzavatul au timp sa-si amestece gustul si aromele cu restul ingredientelor si sa faca mancarea mai gustoasa).
  3. Adaugi orezul fiert separat 5 minute, parfumezi cu leustean tocat si tragi vasul de pe
    foc.
  4. Dregi cu ou batut cu bors fierbinte, servesti cald, cu paine sau cu mamaliguta si ardei iute.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri