Ciorba din cap de crap

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba din cap de crap este o ciorba pescareasca, foarte gustoasa si aromata.

Ingrediente

    • 1 kg cap de crap
    • 2 cartofi
    • 1 ardei iute
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 20 ml otet
    • telina frunze
    • leustean
    • patrunjel
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Ceapa, cartofii, morcovii si ardeiul iute se curata, se spala si se taie cubulete, care se pun la fiert impreuna cu pestele.
  2. Dupa o jumatate de ora, se adauga sarea si otetul si se mai lasa pe foc cateva minute, dupa care se presara verdeata tocata. Legumele si capul de peste se asaza pe un platou, iar zeama se amesteca cu usturoi pisat si otet si se ofera in castron.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri