- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa dreasa cu smantana este o optiune perfecta pentru un pranz energizant, plin de vitamine si foarte gustos.
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 cartof
- 1 telina
- 4 oua
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 150 ml smantana
- marar
- sare
Instructiuni de preparare
- Spala carnea si pune-o la fiert intr-o oala cu apa fierbinte, adunand spuma ori de cate ori este nevoie.
- Curata ceapa si pune-o taiata in doua, morcovul curatat de coaja, taie-l in felii, la fel procedand si cu telina. Adauga putina sare si lasa sa fiarba 30 de minute, pune cartoful curatat si taiat in cuburi.
- Pune 3 oua la fiert pentru 5 minute, apoi lasa-le sa se raceasca in apa rece. Cand carnea si legumele sunt fierte, stinge focul si adauga smantana batuta cu un galbenus. Presara marar proaspat tocat, iar cand servesti supa, pune 1/2 ou fiert in fiecare portie.