- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul de peste trebuie sa il incercati, mai ales ca este mai aromat si gustos daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
- 600 gr peste
- 1,5 kg resturi de peste (cap de peste sau pesti mai mici)
- 300 gr zarzavat
- 350 gr rosii
- 1 ceapa
- 5 fire ceapa verde
- 30 gr orez
- sare
- cativa cartofi
- piper
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- 2 l apa
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 12 portii
Timp de preparare 90 minute
- Cureti pestele, il speli si il pui sa fiarba incet. Adaugi apoi zarzavatul curatat si taiat, ceapa si sare dupa gust.
- Dupa 4 minute, strecori si pui din nou la fiert cu pestele taiat bucati egale, rosiile curatate si taiate, orezul oparit si borsul. Lasi sa fiarba la foc mic, pentru a nu se zdrobi pestele. Presari deasupra verdeata tocata si putin piper macinat.