Bors de peste- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de peste trebuie sa il incercati, mai ales ca este mai aromat si gustos daca il serviti rece in zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 600 gr peste
    • 1,5 kg resturi de peste (cap de peste sau pesti mai mici)
    • 300 gr zarzavat
    • 350 gr rosii
    • 1 ceapa
    • 5 fire ceapa verde
    • 30 gr orez
    • sare
    • cativa cartofi
    • piper
    • 1 l  bors 
    • 1 legatura leustean
    • 2 l apa

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 12 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Cureti pestele, il speli si il pui sa fiarba incet. Adaugi apoi zarzavatul curatat si taiat, ceapa si sare dupa gust.
  2. Dupa 4 minute, strecori si pui din nou la fiert cu pestele taiat bucati egale, rosiile curatate si taiate, orezul oparit si borsul. Lasi sa fiarba la foc mic, pentru a nu se zdrobi pestele. Presari deasupra verdeata tocata si putin piper macinat.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri