Ciorba de peste- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de peste o puteti prepara folosind de fiecare data alt fel de peste, astfel aroma si gustul vor fi usor diferite.

Ingrediente

    • 3 cepe potrivite
    • 2 ardei grasi
    • 3 morcovi mari
    • 2 legaturi leustean sau telina (frunze)
    • 150 gr orez
    • 4 cartofi
    • 1 ardei iute
    • otet
    • sare
    • 800 gr peste combinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 10 portii

Timp de preparare 75 minute

  1. Cureti si tai marunt cepele si  ardeii. Cureti morcovii, pe doi dintre ei ii dai pe razatoarea mica, iar morcovul ramas il tai in cubulete. Adaugi o mana buna de frunze de leustean sau telina, sa fiarba alaturi de celelalte zarzavaturi.
  2. Cand au fiert toate pe jumatate, adaugi orezul, iar dupa ce a fiert si acesta, pui cartofii taiati cubulete, ardeiul iute tocat marunt, otet si sare dupa gust.
  3.  Dupa ce au fiert toate ingredientele, adaugi pestele, spalat si curatat. Daca pestele este slab, torni si cateva picaturi de ulei.
  4. Daca folosesti peste de mai multe feluri, chiar si din cel maruntel, mai lasi oala pe foc, ca preparatul sa mai dea intr-un clocot, lei oala de pe foc si, dupa 5 minute, adaugi verdeata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri