Tarta cu varza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cu varza este o secialitate delicioasa,pe care merita sa o incercati si dvs!

Ingrediente

    • 500 gr aluat fraged
    • 4 linguri ulei
    • 1 lingura tarhon uscat
    • 2 oua
    • 1/2 varza alba
    • 1 ceapa
    • 1 lingurita marar uscat
    • sare
    • 50 gr iaurt natur

Instructiuni de preparare

  1. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei incins, si, cand s-a inmuiat se adauaga tarhonul si mararul, si varza taiata fideluta. Se lasa pe foc, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie, adaugand daca mai este nevoie apa calda.
  2. Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga ouale amestecate cu iaurtul, si se omogenizeaza compozitia, adaugand , daca mai este nevoie, putina sare.
  3. Se intinde aluatul intr-o foaie, care se pune intr-o tava unsa cu ulei, se asaza umplutura si se acopera cu marginile din aluat. Tarta se coace in cuptorul incins pentru 30 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, se taie si se poate servi cu sos de iaurt.

Recomandari

Tarte