Tort de piscoturi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tortul de piscoturi este un tort foarte gustos si aromat, el fiind poate punctul culminant al petrecerii.

Ingrediente

    • 500 gr piscoturi
    • 4 mere rase
    • 2 banane
    • 250 ml cafea strecurata
    • 250 gr frisca
    • 2 linguri cu zahar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Faci o cafea tare din 200 ml apa, 2 linguri cu zahar, 2 linguri cu cafea. Racesti si strecori prin tifon intr-un vas de portelan.
  2. Iei forma de tort, asezi un rand de piscoturi trecute prin cafea, acoperi cu mere rase; dupa al treilea strat de piscoturi pui un piure de banane si acoperi cu piscoturile ramase.
  3. Imbraci cu frisca, lasi tortul la frigider si-l servesti dupa 2-3 ore taiat felii mari.

Recomandari

Torturi