- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tortul de piscoturi este un tort foarte gustos si aromat, el fiind poate punctul culminant al petrecerii.
Ingrediente
- 500 gr piscoturi
- 4 mere rase
- 2 banane
- 250 ml cafea strecurata
- 250 gr frisca
- 2 linguri cu zahar
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
- Faci o cafea tare din 200 ml apa, 2 linguri cu zahar, 2 linguri cu cafea. Racesti si strecori prin tifon intr-un vas de portelan.
- Iei forma de tort, asezi un rand de piscoturi trecute prin cafea, acoperi cu mere rase; dupa al treilea strat de piscoturi pui un piure de banane si acoperi cu piscoturile ramase.
- Imbraci cu frisca, lasi tortul la frigider si-l servesti dupa 2-3 ore taiat felii mari.