- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cascavalul pane este un preparat foarte aromat si gutos, fiind la fel de bun micul dejun in sandvis, cat si la pranz cu garnitura si salata.
Ingrediente
- 100-150 gr cascaval de oaie tare
- unt sau ulei, pentru prajit
- lapte
- faina
Instructiuni de preparare
- Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, apoi feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou batut si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile.
- Se pune ulei sau unt intr-o tigaie, si cand acesta s-a incalzit se pun feliile de cascaval. Se lasa pe foc pana se rumeneste putin si cascavalul se inmoaie, intorcandu-l pe ambele parti.
- Cascavalul pane se serveste fierbinte cu salata de sezon, pentru ca daca se raceste cascavalul se va intari si nu va fi la fel de aromat.