Cascaval pane- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cascavalul pane este un preparat foarte aromat si gutos, fiind la fel de bun micul dejun in sandvis, cat si la pranz cu garnitura si salata.

Ingrediente

    • 100-150 gr cascaval de oaie tare
    • unt sau ulei, pentru prajit
    • lapte
    • faina

Instructiuni de preparare

  1. Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, apoi feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou batut si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile.
  2. Se pune ulei sau unt intr-o tigaie, si cand acesta s-a incalzit se pun feliile de cascaval. Se lasa pe foc pana se rumeneste putin si cascavalul se inmoaie, intorcandu-l pe ambele parti.
  3. Cascavalul pane se serveste fierbinte cu salata de sezon, pentru ca daca se raceste cascavalul se va intari si nu va fi la fel de aromat.

Recomandari

Aperitive