- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta picanta de creier este o pasta aperitiv pe acre o puteti servi pe tartine sau puteti umple cu ea oua fierte.
Ingrediente
- 1 creier de porc
- 2 linguri cu unt
- sare
- piper macinat
- 1/2 ceapa
- 2 linguri cu smantana
- frunze de salata verde sau andive
- franzela
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti creierul, il speli in doua-trei ape,apoi il pui la fiert in apa calda, la foc moale. Dupa 10 minute de fierbere, il scoti, ii cureti pielita si-l zdrobesti cu furculita.
- Toci marunt ceapa, amesteci peste creier, sarezi si piperezi si lasi in unt cald, pe foc mic 10 minute. Cand racesti, amesteci cu smantana, omogenizezi si mai adaugi mustar. Feliezi franzela, faci tartine si servesti langa andive sau frunze de salata verde si o cana cu ceai de plante si lamaie.