Pasta de branza de burduf

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de branza de burduf este aperitivul care nu poate lipsi de la mesele festive alaturi de cei dragi.

Ingrediente

    • 100 gr branza dulce
    • 200 gr branza de burduf
    • miezul de la 1 rosie
    • 1/2 ceapa
    • 1 fir de menta sau busuioc
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoana

  1. Amesteci branza de burduf cu branza dulce si omogenizezi folosind o lingura de lemn.
  2. Adaugi miezul de la o rosie, tocat marunt si marar, condimentezi cu zeama de la 1/2 ceapa de apa, omogenizezi si faci  tartine cu felii de franzela prajita pe plita. Decorezi cu gogosar crud si servesti cu ceai de plante, aromat si limpezit cu lamaie.

Recomandari

Aperitive