- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciupercile umplute la gratar trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 150 gr unt
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 capatana de usturoi
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Ciupercile se curata, se separa palariile de picioruse, se spala, iar piciorusele se toaca marunt si se calesc intr-o tigaie cu unt incins, impreuna cu ceapa si patrunjelul, spalate si tocate marunt, sare si piper dupa gust.
- Se amesteca bine, iar cu amestecul obtinut se umplu palariile de ciuperci, dupa care se pun sa se friga pe gratarul incins, timp de un sfert de ora. Se servesc calde, cu mujdei de usturoi sau cu zeama de lamaie.