- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Coltunasii cu sunca slaba sunt perfecti pentru persoanele care sunt la dieta.
Ingrediente
- 2 oua
- 250 gr faina
- 1 galbenus
- sare
- apa calda
- 150 gr sunca slaba
- 1 ceapa
- sare
- piper macinat
- maghiran sau tarhon tocat
- ulei
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Din faina proaspat cernuta, 2 oua intregi, 2 albusuri, apa calda cat incape intr-un ou si un praf de sare faci un aluat pe care-l framanti pana se desprinde de pe mana, apoi il lasi deoparte.
- Pentru umplutura pui ceapa calita in ulei pana devine transparenta, peste care pui sunca tocata marunt si o lasi sa se inmoaie putin. Tragi cratita de pe foc, sarezi, piperezi si condimentezi cu tarhon tocat sau maghiran si adaugi 1 galbenus de ou,si omogenizezi.
- Umpli un colt al patratului de aluat, lipesti marginile, fierbi fara clocote. Scoti coltunasii, ii racesti si-i servesti cu vin nou.