- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chiftelutele din peste trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte bune si gustoase, atat calde cat si reci.
Ingrediente
- 1,5 kg peste
- 1 legatura verdeata
- 100 gr paine alba
- sare
- 350 gr ceapa
- piper macinat
- 50 gr faina
- 150 ml ulei
- 1 ou
Instructiuni de preparare
- Pestele curatat si dezosat, impreuna cu painea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, iar pasta obtinuta se framanta cu sare, piper, oua si verdeata.
- Chiftelutele se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti. Cand sunt gata se scot pe servete absorbante ca sa se scurga surplusul de ulei, dupa care se pot servi.
- Chiftelutele se pot prepara din toate speciile de peste, cel mai indicat fiind pestele alb.