- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Macroul marinat este un aperitiv gustos si aromat, foarte usor de preparat si care se poate pastra chiar si 3 luni la frigider.
Ingrediente
- 3 kg macrou
- coriandru
- 1 kg ceapa
- ienibahar
- otet
- boabe de mustar
- apa
- piper boabe
- sare
- foi de dafin
Instructiuni de preparare
- Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici,apoi se sareaza. Ceapa se taie pestisori.
- Separat se amesteca otetul, apa (cit otet, atita apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rand de ceapa si un rand de peste taiat bucati, pana se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamana.