Mamaliga ciobaneasca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mamaliga ciobaneasca este o mamaliga apetisanta, satioasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 300 gr malai proaspat cernut
    • 1 litru de zer
    • 300 gr branza framantata de oi
    • sare
    • 200 gr smantana

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Pui zerul sa fiarba in ceaun si cand e cald, adaugi malaiul in ploaie. Amesteci ca sa nu faca mici cocoloase, lasi sa fiarba 30 de minute, amestecand cu melesteul sau cu lingura din cand in cand.
  2. Adaugi  smantana si branza, amesteci mereu ca sa se omogenizeze. Iei din amestec si servesti portii potrivite. Servesti fierbinte, cu vin sec.

Recomandari

Aperitive