- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Minitartele cu branza sunt aperitivul ideal pentru mesele in familie de la sfarsit de saptamana cand doriti sa impresionati cu talentele dvs de gospodina
Ingrediente
- 200 gr biscuiti sarati
- 2 linguri cascaval ras
- 100 gr unt la temperatura camerei
- 100 gr covrigei
- 1 lingura seminte de chimen
PENTRU CREMA:
- 100 gr branza dulce
- 1 lingura smantana
- 2 fire ceapa verde
- 150 gr branza telemea
- 1 ardei gras rosu
- 1 fir cimbrisor verde
Instructiuni de preparare
- Faramitezi biscuitii si covrigeii si ii amesteci cu cascavalul ras, untul si lingura de seminte de chimen, amestecand pana se omogenizeaza compozitia.
- Se tapeteaza o tava cu hartiue de copt in care se intinde compozitia in strat mai grosut.
- Netezesti si cu ajutorul uni pahar decupezi cercuri pe care le asezi pe un suport, iar la terminarea compozitiei se baga la frigider pentru cel putin o ora.
- Intre timp, pregatesti crema: tai cat se poate de fin ardeiul gras, ceapa verde si cimbrisorul, apoi le amesteci cu branzeturile si smantana, dupa care se baga crema la frigider.
- Scoti tarteletele din frigider, si cu ajutorul lingurii de inghetata asezi pe fiecare tarteleta gogoloaie de branza. Decorezi cu masline si cimbrisor, apoi se pot servi.