- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Nuggets de pui se pot desrci atat calde cat si reci, cu garnitura sau fara, fiind un deliciu pentru copiii de toate varstele.
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 100 gr pesmet
- 3 oua
- patrunjel verde
- 300 ml ulei pentru prajit
- 3 linguri faina
- 2 catei de usturoi
- boi
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Spala pieptul de pui si curata-l de grasime, apoi taie-l in cubulete. Sareaza-le, unge-le cu usturoi si tine-le 10 minute la frigider. Intr-un bol, se bat ouale cu sare si piper.
- Pe o farfurie intinsa, pune faina amestecata cu boiaua dulce, iar pe alta pesmetul. Scoate carnea din frigider si trece bucatile prin faina, apoi prin oul batut, iar la final, prin pesmet.
- Incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca. Adauga bucatile de pui si lasa-le cam 6 minute, pana capata o crusta aramie. Scoate-le apoi pe un servet absorbant, dupa care le poti servi.