Batoane cu goji

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Batoanele cu goji sunt bune la gustarile dintre mese, avand un efect energizant puternic.

Ingrediente

    • 300 gr  fulgi de ovaz
    • 100 gr  stafide aurii
    • 150 gr  fructe de goji uscate
    • 3 linguri unt de arahide
    • 100 gr nuci
    • 1 lingurita scortisoara
    • 3 linguri unt
    • 2 linguri apa
    • 3 linguri miere
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Fulgii de ovaz se mixeaza pentru a obtine fulgi mai fini care se amesteca apoi cu sarea, scortisoara, fructele de goji, nucile maruntite si stafidele.
  2. In alt vas, untul de arahide se mixeaza cu untul topit, mierea si apa. Apoi, compozitia lichida se toarna peste cea uscata si se amesteca bine.
  3. Se unge cu putina, foarte putina grasime o tava de copt si se indeasa bine amestecul de fulgi. Se niveleaza si se coace 30-35 de minute.
  4. Se lasa sa se raceasca total dupa coacere, se taie si se da la rece pentru 4 ore.

Recomandari

Aperitive