- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Batoanele cu goji sunt bune la gustarile dintre mese, avand un efect energizant puternic.
Ingrediente
- 300 gr fulgi de ovaz
- 100 gr stafide aurii
- 150 gr fructe de goji uscate
- 3 linguri unt de arahide
- 100 gr nuci
- 1 lingurita scortisoara
- 3 linguri unt
- 2 linguri apa
- 3 linguri miere
- sare
Instructiuni de preparare
- Fulgii de ovaz se mixeaza pentru a obtine fulgi mai fini care se amesteca apoi cu sarea, scortisoara, fructele de goji, nucile maruntite si stafidele.
- In alt vas, untul de arahide se mixeaza cu untul topit, mierea si apa. Apoi, compozitia lichida se toarna peste cea uscata si se amesteca bine.
- Se unge cu putina, foarte putina grasime o tava de copt si se indeasa bine amestecul de fulgi. Se niveleaza si se coace 30-35 de minute.
- Se lasa sa se raceasca total dupa coacere, se taie si se da la rece pentru 4 ore.