- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ouale umplute cu ficatei sunt acele aperitive delicioase, care nu lipsesc niciodata de la mesele festive, si sunt foarte gustoase si satioase.
Ingrediente
- oua
- 200 gr ficatei
- ulei
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Intr-o craticioara cu apa se fierb 5 oua, iar separat in alta craticioara se fierb ficateii
- Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat.
- Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile si se freaca pana se obtine o pasta omogena.
- Se adauga piper si sare dupa gust si se ia amestecul de pe foc, lasandu-l sa se raceasca. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta.
- Se poate adauga cate putina maioneza de asupra si se decoreaza cu patrunjel verde.