Oua umplute cu ficatei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ouale umplute cu ficatei sunt acele aperitive delicioase, care nu lipsesc niciodata de la mesele festive, si sunt foarte gustoase si satioase.

Ingrediente

    • oua
    • 200 gr ficatei
    • ulei
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o craticioara cu apa se  fierb 5 oua, iar separat in alta craticioara se fierb ficateii
  2. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat.
  3. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile si se freaca pana se obtine  o pasta omogena.
  4. Se adauga piper si sare dupa gust si se ia amestecul de pe foc, lasandu-l sa se raceasca. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta.
  5. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra si se decoreaza cu patrunjel verde.

Recomandari

Aperitive