- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta de ou cu sunca este un mic dejun pentru zilele de odihna. Apetisant si gustos trebuie incercat!
Ingrediente
- 2 oua fierte tari
- 2 linguri cu unt
- 150 g sunca (6-7 felii)
- 1 lingurita cu mustar
- verdeata tocata
- 200 ml lapte dulce
- sare
- 4-5 chifle
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Fierbi ouale 6 minute, le lasi in apa rece si le decojesti, apoi le treci prin sita sau pe razatoarea mica (dupa ce ai pastrat un albus). Amesteci cu sunca taiata fasii subtiri, mustar, unt, verdeata tocata, sare si miezul de la o chifla, pe care l-ai tinut in lapte dulce.
- Amestecul, omogenizat, il folosesti ca sa umpli chiflel:tai capacele deasupra chiflelor, le scoti miezul si le scufunzi in lapte pentru 2-3 min. Le umpli, apoi le pui capacelele la loc si le lasi la rece 2 ore. Servesti cu lapte si cacao, bine indulcit si foarte cald.