Pepene galben umplut cu budinca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pepenele galben umplut cu budinca este un desert racoritor, se pregateste rapid si il poti pregati toata vara, atata timp cat gasesti pepeni.

Ingrediente

    • 2 bucati mari de pepene galben sau 4 pepeni mai mici
    • 2 pachete budinca de ciocolata sau caramel
    • 6 linguri zahar
    • 1 l lapte
    • 4 linguri nuca de cocos pentru decor sau cateva frunze de menta proaspata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 30 minute

  1.  Pui intr-un vas, la fiert, laptele cu zaharul si praful din cele doua pachete de budinca, apoi amesteci foarte bine pana ce se ingroasa budinca. Apoi lasi budinca la racit si pregatesti intre timp pepenii.
  2. Speli bine pepenii, ii scobesti in mijloc si scoti partea cu seminte, apoi torni budinca in pepeni, daca sunt mici. Daca folosesti 2 pepeni mai mari, ii tai in jumatati si umpli fiecare jumatate cu budinca. Ii asezi pe 4 farfurii, apoi decorezi pepenii cu nuca de cocos sau ii lasi simpli si pui cate o frunzulita de menta verde.
  3. Servesti pepenii imediat ce s-au racit, cat sunt proaspeti. Nu ii lasi pe a doua zi.

Recomandari

Aperitive