- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aperitivul de rosii cu oua este de nelipsit de multe ori de pe masa de Paste. Trebuie sa il incercati si dumneavoarta deoarece are multe vitamine si este foarte gustos.
Ingrediente
- 4 rosii mari si tari
- 100 gr cascaval
- 50 gr unt
- 6 oua
- sare
Instructiuni de preparare
- Se spala rosiile, se taie felii, apoi se scot semintele, iar ouale se fierb mai tari.
- Se ia un vas termorezistent, se unge cu unt, se pune un strat din feliile de rosii, deasupra un strat de felii de oua, se presara sare, se pune din nou un strat de rosii si unul de oua, terminandu-se cu unul de rosii.
- Se stropesc rosiile cu unt topit, apoi se adauga sare si un strat de cascaval ras. Se introduce vasul in cuptor, la foc mic. Cand s-a rumenit cascavalul se scoate vasul din cuptor si se poate servi.