- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulada cu cascaval este un aperitiv delicat, fin si foarte gustos...
Ingrediente
PENTRU COMOZITIE:
- 100 gr crema de branza
- 1 ardei kapia
- 250 gr sunca presata
- 1 ardei gras verde
- 1 gogosar
- piper macinat
- sare
PENTRU ALUAT:
- 50 gr unt
- 1 lingura smantana
- 200 ml lapte caldut
- 2 oua
- 100 gr cascaval ras
- 2 linguri faina
Instructiuni de preparare
- Se bat bine ouale si se amesteca cu untul, sare si piper.
- Se incinge tigaia care s eunge cu putin ulei si se prajesc pe rand, clatitele, avand grija cand se intorc de pe o parte pa alta sa nu se rupa.
- Separat, se spala ardeii, se toaca marunt, se adauga sunca presata, crema de branza, putina smantana lichida, daca mai este nevoie, si se amesteca pana se obtine o crema bine legata.
- Se umplu foile de clatite cu compozitia rece, se ruleaza si se servesc decorate cu verdeata.