- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulourile cu carne tocata sunt aperitivul perfect pentru mesele alaturi de cei dragi cand doriti ca totul sa fie perfect.
Ingrediente
- 400 gr aluat foitaj
- 4 ciuperci
- 1 ou
- cimbru
- 2 linguri pasta de tomate
- piper macinat
- 500 gr carne tocata de porc
- 1 ceapa
- seminte de susan
- 50 ml vin alb
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Taie ceapa marunt si pune-o la inabusit in ulei incins. Cand a devenit aurie, pune ciupercile taiate marunt si lasa-le pe foc pana scade zeama lasate de ele. Adauga carnea tocata, sare si piper si aromatizeaza cu cimbru, dupa gust, si adauga vinul. Amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul vasului, si cand carnea este aproape gata adauga pasta de tomate, amesteca bine si lasa la foc mic pana scade sosul.
- Taie aluatul in faisii potrivit de late si asaza compozitie pe ele. Ruleaza cu grija, unge cu ou batut si presara putin susan. Taie bucati de maxim 10 cm lungime si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt, si repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.
- Baga tava la cuptor pentru 10-15 minute, apoi scoate-le si dupa ce s-au racorit serveste-le alaturi de un pahar cu vin alb sau bere.