Sorbet de mure

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sorbetul de mure este un digestiv foarte bun, usor de preparat si la mare cautare la mesele copiose si grase.

Ingrediente

    • 2 albusuri de ou
    • 350 gr mure
    • frunze de menta
    • 3 lignuri indulcitor pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se aleg si se spala rapid fructele. Apoi, se preseaza iar sucul se trece prin strecuratoare pentru a retine semintele.
  2. Se bat albusurile spuma tare. Intr-un vas se amesteca indulcitorul cu sucul de mure si apoi se adauga spuma de albus.
  3. Se pune amestecul intr-o cutie la congelator si, la fiecare 30 de minute, se scoate si se amesteca.
  4. Sorbetul de mure se serveste cu fructe si frunzulite de menta.

Recomandari

Aperitive