Cafe frappe

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frappe -ul de cafea este o bautura racoritoare ideala pentru zilele calduroase de vara, insa si pentru momentele cand vrei sa te bucuri de o bautura delicioasa care sa contina si cafea.

Ingrediente

    • 1 litru apa rece
    • 25 gr cafea naturala
    • 5 cupe inghetata de vanilie
    • 50 gr cicoare
    • 1 lingura rom
    • frisca

Instructiuni de preparare

  1. Se pun intr-un vas apa, cafeaua, cicoarea si se fierb pe foc pana cand cicoarea se dizolva si spuma dispare. Se da vasul de o parte, se lasa sa se limpezeasca, se strecoara printr-o sita si se lasa sa se limpezeasca bine si sa se raceasca.
  2. Cand amestecul este rece se adauga o lingura de rom si inghetata, apoi se serveste in pahare inalte decorate cu frisca.

Recomandari

Cafea