- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca v-ati saturat de cafeaua de dimineata traditionala sau nu va atrage cappuccino prea mult, noi avem o solutie: incercati cafeaua spumosa.Este tare, dulce, racoritoare si cu siguranta de neuitat.
Ingrediente
- 4 linguri cafea macinata
- 6 cuburi de gheata
- 2 linguri zahar
- 50 ml lichior de cafea
Instructiuni de preparare
- Prepari o cafea din cafeaua macinata, 400 ml apa clocotita si zahar, pe care o lasi sa se linisteasca.Dupa ce s-a racit, torni jumatate din ea in tavita pentru cuburi de gheata si o bagi la congelator
- Intr-un blender, pui cuburile de gheata, cuburile de cafea, lichiorul si macini pana obtii o compozitie omogena.Imparti crema de cafea in 2 pahare si le umpli cu cafeaua ramasa.