- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cine nu ar vrea sa savureze dimineata un cappuccino proaspat si foarte aromat? Pentru asta va oferim o retete delicioasa care sa va invioreze...
Ingrediente
- cafea proaspata si fierbinte
- 1 lingurita rasa zahar pudra
- 1 lingurita rasa zahar vanilat
- lapte
- cacao
Instructiuni de preparare
- Punem intr-un pahar sau ceasca de cafea zaharul pudra cu cel vanilat, umplem pana la jumatate cu cafea fierbinte si amestecam .
- Dam laptele intr-un clocot iar apoi il mixam cat este fierbinte cu un mixer normal timp de 3-4 minute pana va face o spuma teapana.
- Punem peste cafea lapte cald (facem o gaura cu o lingurita in spuma ca sa curga in pahar numai lapte) si apoi adaugam cu o lingurita cata spuma dorim.
- La sfarsit pudram cu cacao si servim.