- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de cappuccino unii o stiu pe de rost pentru ca o prepara in fiecare zi, dar mai sunt oameni pe care inca ii mai puteti surprinde cu un cappuccino gustos,
Ingrediente
- cafea proaspata fierbinte
- 1 lingurita rasa zahar vanilat
- cacao
- 1 lingurita rasa zahar pudra
- lapte
Instructiuni de preparare
- Puneti intr-un pahar sau ceasca de cafea zaharul pudra cu cel vanilat, umpleti pana la jumatate cu cafea fierbinte si amestecati.
- Dati laptele intr-un clocot iar apoi il mixati cat este f fierbinte cu un mixer normal timp de 3-4 minute pana va face o spuma teapana.
- Puneti peste cafea lapte cald (faceti o gaura cu o lingurita in spuma ca sa curga in pahar numai lapte) si apoi adaugati cu o lingurita cata spuma doriti. In momentul servirii puneti putina cacao pentru aroma si decor.