- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta ciocolata instant nu trebuie sa va lipseasca, pentru ca este preferata copiilor.
Ingrediente
- 90 gr ciocolata amaruie
- 6 linguri cacao pudra
- 6 lingurite amidon alimentar
- 3 linguri zahar alb
- 3 linguri zahar brun
Instructiuni de preparare
- Pulverizati ciocolata la robotul cu lame de otel, facand neaparat pauze pentru ca daca lasati robotul sa mearga incontinuu ciocolata se va incalzi si se va topi. Deci cel mai bine e sa pulverizati in reprize de 1-2 minute la viteza maxima.
- Amestecati praful obtinut cu restul ingedientelor si pastrati-l intr-un borcan inchis ermetic intr-un loc intunecos si uscat, exclus frigider, de prefarat in camara.
- Puneti intr-o craticioara 3 linguri de ciocolata instant pe care o amestecati cu 150 ml lapte. Adaugati treptat laptele ca sa nu se formeze cocoloase. Punem cicocolata pe foc mic si amestecati incontinuu pana se transforma in crema ( cam 5 minute ).