Frappe din lapte de orez si cereale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frappeul din lapte de orez si cereale este un preparat care poate fi serit atat la micul dejun cat si ca gustare racoritoare de vara.

Ingrediente

    • 200 ml lapte de orez
    • 1 banana
    • 1 lingurita laptisor de matca
    • 4 linguri fulgi de porumb
    • 1 lingura miere de albine
    • 4 cuburi de gheata

Instructiuni de preparare

  1. Curata banana de coaja si pune-o in vasul blenderului. Adauga laptele de orez, cuburile de ggheata sparte, mierea de albine, laptisorul de matca si fulgii de porumb.
  2. Mixeaza toate ingredientele 2 minute, pana cand obtii o compozitie cremoasa si omogena. Serveste bautura imediat, in pahare mari.

Stiai ca...

Acest frappe poate constitui un mic dejun  substantial sau o masa ocazionala energizanta pentru sportivi?

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice