Ardei conservati pentru umplut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca v-ati saturat de atatia ardei umpluti in aceasta perioada plina de legume, nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ei, ci sa-i conservati pentru iarna, pentru ca atunci vin adevaratele pofte, cand legumele sunt inaccesibile.

Ingrediente

    • ardei
    • zahar si sare in parti egale

Instructiuni de preparare

  1. Se spala ardeii mari, frumosi, se curata de cotor si seminte, apoi se pune in fiecare cate o lingura plina de sare amestecata cu zahar.
  2. Se pun ardeii intr-un vas mare si se lasa 24 de ore. Cand se asaza in borcan, se toarna peste ei zeama ce si-au lasat-o si se leaga borcanul. A doua zi se mai poate adaiuga pste si alti ardei, depozitand borcanul in camara rece.

Recomandari

Conserve si Muraturi