Bezele

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Bezelele sunt foarte bune, se prepara usor si pot avea forme si culori diferite.

Ingrediente

    • 4 albusuri
    • 250 gr zahar tos
    • vanilie

Instructiuni de preparare

  1. Se bat foarte bine (30 de minute), la cald, albusurile, care au fost tinute la temperatura camerei. Cand spuma este tare se pune zaharul in ploaie si vanilia, batand continuu. Se bate cu telul pana cand albusurile devin sticloase si nu cad din lingura.
  2. Se tapeteaza tava si se pun bezelele, cu cornetul sau cu o lingura, la distanta una de alta, ca sa poata creste. Se pune tava in cuptorul incins si se tin la foc foarte mic, timp de 30 de minute, eventual cu usa cuptorului intredeschisa.
  3. Bezelele se scot din tava caldute si se lasa la racit pe un gratar.

Recomandari

Deserturi