Bischofbrot-paine cu stafide si migdale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Bischofbrot este un preparat nemtesc foarte gustos si aromat.

Ingrediente

    • 150 gr zahar
    • 2 oua
    • 2 galbenusuri
    • 1/2 lamaie
    • 150 gr stafide
    • 1 lingura cu unt
    • 150 gr migdale
    • 150 gr faina
    • sare
    • 1/2 plic praf de copt

Instructiuni de preparare

  1. Freci zaharul cu galbenusurile si ouale intregi pana cand arata ca o crema. Adaugi coaja rasa de lamaie, sare, stafide spalate si curatate de codite, migdale tocate, praful de copt si faina in ploaie.
  2.  Amestecul devine omogen daca lucrezi energic cu o lingura de lemn. Ungi o tava de chec cu unt si torni amestecul. Coci 30-35 minute la foc potrivit.
  3. Servesti rece, taiat felii potrivit de mari, langa compot de fructe tinut la rece.

Recomandari

Deserturi