- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Bischofbrot este un preparat nemtesc foarte gustos si aromat.
Ingrediente
- 150 gr zahar
- 2 oua
- 2 galbenusuri
- 1/2 lamaie
- 150 gr stafide
- 1 lingura cu unt
- 150 gr migdale
- 150 gr faina
- sare
- 1/2 plic praf de copt
Instructiuni de preparare
- Freci zaharul cu galbenusurile si ouale intregi pana cand arata ca o crema. Adaugi coaja rasa de lamaie, sare, stafide spalate si curatate de codite, migdale tocate, praful de copt si faina in ploaie.
- Amestecul devine omogen daca lucrezi energic cu o lingura de lemn. Ungi o tava de chec cu unt si torni amestecul. Coci 30-35 minute la foc potrivit.
- Servesti rece, taiat felii potrivit de mari, langa compot de fructe tinut la rece.