- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii cu mereng si ciocolata sunt o varianta mai fantezista a biscuitilor obisnuiti, foarte buni si gustosi.
Ingrediente
- 130 gr zahar pudra, cernut
- 100 gr ciocolata neagra topita si racita
- 2 albusuri
- 130 gr pesmeti marinaresti sfaramitati fin
- esenta de vanilie
USTENSILE:
- tava de copt, captusita cu hartie de copt
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 10 fursecuri
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 12-15 minute
- Turnati albusurile intr-un castron curat, fara urme de grasime, si bateti-le spuma tare. Incorporati treptat zaharul pudra, lingura cu lingura, pana cand este complet incorporat, iar spuma este tare. Incorporati firimiturile de pesmeti, ciocolata topita si 3 picaturi de vanilie.
- Cu o lingurita asezati gramajoare de amestec in tava, nivelandu-le putin cu dosul linguritei. Coaceti biscuitii 12-15 minute sau pana devin crocanti. Lasati-i 5 minute la racit in tava si apoi mutati-i cu o paleta pe un gratar pana se racesc complet.