Biscuiti cu mereng si ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii cu mereng si ciocolata sunt o varianta mai fantezista a biscuitilor obisnuiti, foarte buni si gustosi.

Ingrediente

    • 130 gr zahar pudra, cernut
    • 100 gr ciocolata neagra topita si racita
    • 2 albusuri
    • 130 gr pesmeti marinaresti sfaramitati fin
    • esenta de vanilie

    USTENSILE:

    • tava de copt, captusita cu hartie de copt

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 10 fursecuri
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 12-15 minute

  1. Turnati albusurile intr-un castron curat, fara urme de grasime, si bateti-le spuma tare. Incorporati treptat zaharul pudra, lingura cu lingura, pana cand este complet incorporat, iar spuma este tare. Incorporati firimiturile de pesmeti, ciocolata topita si 3 picaturi de vanilie.
  2. Cu o lingurita asezati gramajoare de amestec in tava, nivelandu-le putin cu dosul linguritei. Coaceti biscuitii 12-15 minute sau pana devin crocanti. Lasati-i 5 minute la racit in tava si apoi mutati-i cu o paleta pe un gratar pana se racesc complet.

Recomandari

Deserturi