Crema de cafea cu faina

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de cafea cu faina este o crema aromata si gustiasa, delicata si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 5 linguri faina
    • 200 ml lapte
    • 100 ml cafea concentrata/expresso
    • 200 gr unt, la temperatura camerei
    • 200 gr zahar

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca bine de tot faina cu laptele clocotit pana se obtine o pasta omogena fara cocoloase. Se adauga peste esenta de cafea tare, se omgenizeaza, apoi se da deoparte.
  2. Se  freaca untul moale cu zaharul, pana se obtine o crema spumoasa si lucioasa, apoi se omogenizeaza bine de tot cele doua compozitii.
  3. Crema de lasa sa se raceasca bine de tot inainte de a o folosi la umplerea torturilor sau prajiturilor.

Recomandari

Deserturi