- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de cacao pentru cupe este un desert delicios cu care puteti cucerii pe oricine. Datorita aromei fine si delicate crema de cacao este un adevarat deliciu.
Ingrediente
- 2 linguri faina
- 5 linguri zahar
- 20 gr unt
- 1 litru lapte
- 3 linguri cacao
- frisca
- 1 plic zahar vanilat
Instructiuni de preparare
- Se pun faina, cacaua si zaharul intr-o cratita si se amesteca, apoi se toarna cate putin laptele, amesetcand bine. Se pune cratita pe foc mic si se amesteca pana se ingroasa crema, apoi se ia de pe foc, se raceste si se amesteca cu untul, adaugand dupa gust si putina dulceata de cirese negre.
- Crema obtinuta se asaza in cupe si se baga la frigider, iar in momentul servirii de decoreaza cu frisca.