- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de fructe de padure si portocale trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, dulce si gustoasa.
Ingrediente
- 2-3 portocale mari
- un jeleu cu aroma de portocale
- 2-3 linguri de frisca nefermentata (grasa)
- 1 albus de ou
- 100 gr fructe de padure (se vor folosi afine, agrise si/sau coacaze)
Instructiuni de preparare
- Taie cu grija portocalele in jumatate. Stoarce sucul, dar incearca sa pastrezi coaja intacta. Masoara sucul si adauga suficienta apa incat sa ai 350 ml de lichid.
- Dizolva jeleul in acest lichid, lasa-l sa se raceasca putin si sa inceapa sa se intareasca. Bate cu telul si apoi adauga frisca si albusul de ou, si el batut tare, in prealabil.
- Pune un strat de fructe de padure pe fundul fiecarei coji de portocala, acopera cu amestecul de jeleu si decoreaza din nou cu fructe de padure.