Fursecuri lipite

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile lipite cu gem se prepara foarte usor, sunt gustoase si pe placul tuturor.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 100 gr zahar
    • 1 lingurita praf de copt
    • 100 ml smantana
    • 1 ou
    • 125  gr faina
    • sare

    PENTRU UMPLUTURA:

    • gem de fructe
      •  
    • PENTRU GLAZURA:
    • 100 ml frisca
    • 100 gr ciocolata neagra
    • fructe uscate

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 20 de bucati
Timp de preparare 10 minute
Timp de coacere 5 minute
Timp de fierbere 5 minute

  1. Se pu oul cu zaharul si smantana intr-un vs si se amesteca bine. Se adauga faina cu praful de copt si putina sare si se amesteca bine.
  2. In tava de  copt unsa cu putin unt topit se pun mici bile de aluat care se coc 5 minute, apoi se lasa pana se racesc complet si se lipesc cu gem intre ele.
  3. Pentru glazura, frisca fiarta se toarna peste ciocolata rupta bucati si apoi, dupa ce se topesc se toarna peste fursecuri.
  4. Se presara fructe uscate maruntite si se lasa la rece pana se incheaga glazura, apoi se servesc.

Recomandari

Deserturi