- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de nuci cu frisca este foarte aromata si gustoasa, si servita rece,ofera o senzatie de racorire placuta.
Ingrediente
- 300 gr nuci macinate
- 200 ml lapte
- 100 gr zahar
- 3 linguri rom
- 1 lingura ciocolata neagra rasa sau cacao
- 4 linguri frisca natuta
Instructiuni de preparare
- Se fierb nucile macinate cu laptele si zaharul, pana cand se ingroasa ca o crema, apoi se ia de pe foc.
- Dupa ce s-a racorit putin amestecul, se adauga romul, ciocolata rasa sau cacaua si frisca batuta si se omogenizeaza amestecul. se toarna compozitia in pahare si se lasa sa se raceasca inainte de a o servi.
- Daca folositi cacao pudra in loc de ciocolata trebuie marita si cantitatea de zahar cu 150 gr.