- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca cineva credea ca in post nu se mananca dulciuri inseamna ca nu a incercat acest desert delicios.Trebuie sa il incercati numai o data si veti dori sa il preparati tot timpul.
Ingrediente
- 500 gr biscuiti simpli
- 1 cutie compot de ananas
- 100 gr rahat taiat bucatele
- 150 gr stafide
- 200 gr nuca faramitata
- 250 gr margarina
- 200 ml apa
- 100 gr cacao
Instructiuni de preparare
- Prepari un sirop din zahar si apa pe care il fierbi pana se ingroasa putin. Adaugi margarina si cacaua amestecand continuu pentru ca aceasta sa se topeasca.
- Rupi biscuitii bucatele foarte mici (sau ii strivesti cu o stricla) si peste ei adaugi bucatelele de rahat,stafidele oparite in putina apa si scurse, nuca, si ananasul din compot taiat bucati mici. Amesteci toate ingredientele si adaugi peste siropul preparat inainte
- Amesteci foarte bine compozitia si formezi un sul pe care il pui pe o tava si il dai la frigider.
- Acest desert trebuie sa stea la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servit pentru ca margarina sa se intareasca iar aromele sa se imbie in mod placut.