- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceste fursecuri asortate trebuie sa le incercati pentru sunt foarte usor de preparat si foarte bune.
Ingrediente
- 250 gr unt
- 3 galbenusuri
- 150 gr zahar
- 1/2 lingurita praf de copt
- 70 gr amidon
- 400 gr faina
PENTRU UMPLUTURA:
- 200 gr ciocolata alba
- 200 gr ciocolata neagra
- 200 gr fructe uscate amestecate
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga galbenusurile.
- Se amesteca jumatate din cantitatea de faina cu amidonul si praful de copt si se amesteca cu crema de unt.
- Se adauga si restul fainei si se ameseca pana se obtine un aluat omogen, care se intinde in foaie subtire din care se taie bucati cu acre se tapeteaza cele mai mici forme de tarta. Se coc 10 minute in cuptorul icins, apoi se lasa sa se raceasca.
- Cele 2 feluri de ciocolata se topesc la bain-marie si apoi se umplu cu ele formele coapte si racite. Se asaza cate un miez de nuca sau o migdale si se lasa pana se intareste ciocolata.